Wat is aurareading?

In en om ons fysieke lichaam stroomt energie die we nodig hebben om ons zowel lichamelijk als geestelijk goed te kunnen ontwikkelen. Soms stroomt de energie niet optimaal door en hoopt zich op in bepaalde plekken van ons lichaam en in het energieveld daaromheen. Dat kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door spanning en stress, heftige emoties, angsten, onverwerkte ervaringen of oude gedragspatronen die we niet goed kunnen loslaten. We voelen ons dan uit balans of futloos, we functioneren niet goed of we krijgen fysieke klachten. Vaak weten we niet precies waar het door komt.

In onze aura en chakra’s zijn gedachten, gevoelens, maar ook onze kwaliteiten, herinneringen en ervaringen opgeslagen. Bij een aurareading kijk ik daarnaar en vertel ik je wat ik zie. Dit biedt inzicht in je vragen en problemen en laat zien wat je kunt doen om die aan te pakken. Ik kan in een reading kijken naar je privé-leven, maar ook naar je werksituatie. Zit je wel op de goede plek en wat zou je anders kunnen doen? Wat zijn je wensen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen?

 

Wat is healing?

Een healing zorgt ervoor dat de energie weer goed kan gaan stromen, brengt het energiesysteem in balans en heeft een ontspannende werking op lichaam en geest. Het vermogen van het lichaam om zichzelf te helen wordt gestimuleerd.  Een healing is geen vervanging voor een reguliere medische of paramedische behandeling, maar kan deze wel goed ondersteunen.

Aurareading en healing kunnen worden gecombineerd en vullen elkaar aan. En als je wilt, geef ik je oefeningen die je thuis kunt doen om te leren beter met je energie om te gaan.