Wie ben ik en wat heb ik gedaan? 

Mijn naam is Ellen Palmboom. Ik ben in 1948 geboren en woon in Amsterdam. Ik houd praktijk in Amsterdam bij paramedisch centrum Gezond in Zuid. Na mijn studie geschiedenis heb ik gewerkt in diverse functies, zowel in het wetenschappelijk onderzoek als in het bedrijfsleven (o.a. bij een vakbond). Ik werd in deze functies geconfronteerd
met spanningen en stress waar ik niet altijd goed vat op kon krijgen en voelde me vaak leeggezogen als ik thuis kwam. 
Om te leren begrijpen wat er speelde en om mijn grenzen te leren kennen en beter te bewaken, ben ik mijn intuïtieve kant gaan ontwikkelen. Bij Mens en Intuïtie in Amersfoort volgde ik de driejarige opleiding tot healer en reader. Door yoga ben ik nog bewuster geworden van de eenheid tussen lichaam en geest en heb geleerd hoe je spanningen kunt loslaten. Tijdens de vierjarige opleiding van de Yoga Academie die ik volgde bij Centrum de Haan in Bussum is deze kennis verdiept en verbreed (centrumdehaan.nl). Ik ben gediplomeerd Bach-bloesemtherapeut en volgde de opleiding bij het door Dietmar Krämer erkende opleidingsinstituut C.I.N.T te Badhoevedorp (cint.nl).

Met de kennis en ervaring die ik zo heb verworven, wil ik je helpen inzicht te verwerven in jezelf, in je huidige situatie en samen met jou bekijken hoe je bewuster in het leven kunt gaan staan en je kwaliteiten tot bloei kunt laten komen.

Telefoon: 06 - 39 55 30 85